Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@17:39:11 GMT

قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر انجام شد/ نتایج

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۰۴۵۱

قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر انجام شد/ نتایج

آفتاب‌‌نیوز :

قرعه کشی جام جهانی دقایقی قبل به پایان رسید و در حالی که طرفداران فوتبال بیش از یک ساعت برای مشخص شدن تیم‌های ۸ گروه منتظر بودند، ۳۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند.

این در حالی است که علی دایی به همراه لوتار ماتئوس، کافو، عادل احمد، بورا میلوتینوویچ، جی جی اوکوچا، رباح ماجر و تیم کیهیل این قرعه کشی را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق انتظار و قانون قرعه کشی، قطر اولین تیمی بود که از گوی بیرون آمد و سپس به ترتیب انگلیس، آرژانتین، فرانسه، اسپانیا، بلژیک، برزیل و پرتغال به عنوان تیم‌های سید اول، گروه‌های یک تا هشت را تشکیل دادند.

هلند دومین تیمی بود که از گوی بیرون آمد و در جایگاه آخر گروه یک قرار گرفت تا حریف قطر میزبان شود و به نوعی ساده‌ترین قرعه از بین تیم‌های سید دوم را در اختیار بگیرد. ایالات متحده نیز در کنار انگلیس جای گرفت. مکزیک تیم بعدی بود که از گوی بیرون آمد و باتوجه به اینکه با آرژانتین هم‌قاره نیست، در گروه سه کنار این تیم حضور دارد؛ علی دایی جایگاه سوم گروه را برای مکزیک تعیین کرد که این جایگاه برنامه بازی‌ها را سامان می‌دهد.

پس از همگروهی دانمارک با فرانسه، لوتار ماتئوس نام آلمان را از گوی بیرون آورد تا به این ترتیب شاگردان هانسی فلیک در کنار اسپانیا، از همین حالا گروهی دشوار را درست کنند. کرواسی نیز با بلژیک همگروه شد، اما قرعه بعدی، نام اروگوئه بود که باتوجه به اینکه برزیل و این تیم هم‌قاره هستند، اروگوئه در گروه بعدی (G) کنار پرتغال قرار گرفت. آخرین تیم نیز سوئیس بود که هم‌گروه برزیل شد تا کار به این شکل به سید سوم کشیده شود.

در سید سوم، ایران اولین تیمی بود که از گوی خارج شد و به این ترتیب باتوجه به اینکه امکان هم‌گروهی ایران با قطر وجود ندارد، تیم ملی به گروه سوم رفت تا به این ترتیب در کنار انگلیس و ایالات متحده، گروهی جذاب را برای طرفداران فوتبال تشکیل بدهد. این در حالی است که ژاپن با قرارگیری در کنار اسپانیا و آلمان، فعلا دشوارترین قرعه را در بین تیم‌های آسیایی داشته است.

قرعه‌کشی در ادامه با سید چهارم ادامه یافت؛ جایی که پس از اینکه عربستان، پلی آف آسیایی و پلی آف آمریکای شمالی از گوی بیرون آمد و باتوجه به حضور ایران و آمریکا در گروه دوم قرار نگرفت، پلی آف اروپا از گوی خارج شد تا به این ترتیب ایران با تیم‌های انگلیس، امریکا و برنده اسکاتلند - اوکراین/ ولز همگروه شود.

این در حالی است که عربستان دیگر نماینده آسیا با تیم‌های آرژانتین، مکزیک و لهستان هم گروه شد و استرالیا در صورت پیروزی بر حریف خود، با فرانسه، دانمارک و تونس دیدار خواهد کرد.

نکته جالب اینکه شاید راحت‌ترین گروه برای مدعیان در اختیار هلند باشد که باید با تیم‌های قطر، اکوادور و سنگال برای صدرنشینی رقابت کند.

گروه بندی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر:
گروه یک: قطر، اکوادور، سنگال، هلند
گروه دو: انگلیس، ایران، ایالات متحده، برنده پلی آف اروپا
گروه سه: آرژانتین، عربستان، مکزیک، لهستان
گروه چهار: فرانسه، برنده پلی آف آسیا/پرو، دانمارک، تونس
گروه پنج: اسپانیا، پلی آف کاستاریکا/ نیوزلند، آلمان، ژاپن
گروه شش: بلژیک، کانادا، مراکش، کرواسی
گروه هفت: برزیل، صربستان، سوئیس، کامرون
گروه هشت: پرتغال، غنا، اروگوئه، کره جنوبی

منبع: ورزش سه

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر پلی آف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023

تین نیوز

یاتا گزارش ایمنی سالانه 2023 خود را با نتایج خوبی منتشر کرد. اگرچه در سال 2023بالغ بر 37 میلیون جابجایی هواپیما (جت و توربوپراپ) انجام شد که افزایش 17 درصدی نسبت به سال 2022 داشت، اما در این سال هیچ گونه تلفات یا حادثه مرگباری برای هواپیماهای جت مسافربری رخ نداد.

نکات برجسته این گزارش عبارتند از:

نرخ کل تصادفات 0.80 در هر میلیون (یک حادثه برای هر 1.26 میلیون پرواز) که نسبت به 1.30 در سال 2022 بهبود یافته و کمترین نرخ در یک دهه گذشته است. این نرخ نسبت به میانگین 1.19 پنج ساله (2019-2023) عملکرد بهتری داشت (میانگین یک تصادف برای هر 880293 پرواز).
خطر مرگ و میر از 0.11 در سال 2022 به 0.03 در سال 2023 و 0.11 برای پنج سال 2019-2023 بهبود یافته است. در این سطح ایمنی، به طور متوسط یک نفر باید هر روز به مدت 103239 سال با هواپیما سفر کند تا یک تصادف مرگبار را تجربه کند.
شرکت های هواپیمایی عضو یاتا و شرکت های هواپیمایی ثبت شده در حسابرسی ایمنی عملیاتی یاتا ( آیوسا ) در سال 2023 حادثه مرگباری را تجربه نکردند.
عملکرد ایمنی 2023 همچنان نشان می دهد که پرواز ایمن ترین روش حمل و نقل است. هوانوردی بالاترین اولویت خود را بر ایمنی قرار می دهد و این در عملکرد سال 2023 نشان داده شد. عملیات هواپیماهای مسافری با موتور جت بدون تلفات یا سانحه بدنه بود.

ایمنی منطقه ای

برای اکثر مناطق، نرخ تمام تصادفات در سال 2023 در مقایسه با سال 2022 بهبود یافته است و آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه استثنا هستند. هیچ منطقه ای در سال 2023 سانحه ای از هواپیماهای جت را تجربه نکرد و آسیا-اقیانوسیه فقط یک سانحه توربوپراپ را ثبت کرد.
آمریکای شمالی: نرخ کل تصادفات از 0.53 در هر میلیون در سال 2022 به 1.14 در سال 2023 افزایش یافت، اما بهتر از میانگین پنج ساله خود برای منطقه 1.21 باقی ماند. بیشترین سهم تصادفات در سال 2023 مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.

آسیا و اقیانوسیه: نرخ کل تصادفات از 0.56 در هر میلیون در سال 2022 به 0.78 در سال 2023 افزایش یافته است، اما بهتر از میانگین پنج ساله برای منطقه 1.06 بوده است. نرخ خطر مرگ و میر در هر میلیون برای اپراتورهای آسیا-اقیانوسیه از 0.00 در سال 2022 به 0.16 افزایش یافته است که دلیل آن حادثه در نپال ژانویه 2023 است.
آفریقا: نرخ تمام تصادفات از 10.88 در هر میلیون در سال 2022 به 6.38 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 7.11 است. در سال 2023 هیچ تلفاتی نداشت. این منطقه از سال 2020 تاکنون هیچ گونه تلفات بدنه جت یا حادثه مرگبار نداشته است.
خاورمیانه و شمال آفریقا: نرخ کل تصادفات از 1.30 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.16 در سال 2023 بهبود یافته است و همچنین بهتر از میانگین پنج ساله 0.96 بوده است. اگرچه هیچ حادثه ای به تداخل سامانه ماهواره ای ناوبری جهانی مربوط نمی شود، اما به عنوان یک منطقه مهم نگرانی در منطقه ظاهر شده است.
کشورهای مشترک المنافع: نرخ کل تصادفات از 2.16 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.09 در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 3.19 تصادف در هر میلیون است.
اروپا: نرخ کل تصادفات از 0.98 در هر میلیون در سال 2022 به 0.48 تصادف در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 0.77 تصادف در هر میلیون بوده است. خطر مرگ و میر این منطقه از سال 2018 به صفر رسیده است. بیشترین درصد تصادفات مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.
شمال آسیا: نرخ کل تصادفات از 0.45 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است. این نسبت از میانگین پنج ساله منطقه که 0.16 تصادف در هر میلیون بود، بهتر بود. نرخ خطر مرگ و میر از 0.23 در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است.
آمریکای لاتین و کارائیب: در سال 2023، این منطقه افزایش تصادفات را نسبت به سال قبل معکوس کرد. نرخ کل تصادفات در هر میلیون از 4.47 در سال 2022 به 0.37 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 1.91 است.

فرهنگ ایمنی

فرهنگ ایمنی قوی در صنعت هوانوردی برای بهبود مستمر در تمام جنبه های عملیات ضروری است. ایجاد محیطی که گزارش شفاف و به موقع حوادث و سوانح را تشویق کند، برای شناسایی مسائل سیستمی و جلوگیری از وقوع حوادث آتی ضروری است. یاتا به طور فعال در دو جبهه برای تقویت این تلاش کار می کند:

ارتقای فرهنگ ایمنی خطوط هوایی: در سال 2023، یاتا منشور مدیریت ایمنی را معرفی کرد که برای تقویت فرهنگ ایمنی سازمانی از طریق مدیران خطوط هوایی که به هشت اصل رهبری ایمنی یاتا متعهد هستند، طراحی شده است. تا به امروز 45 شرکت هواپیمایی این پروتکل را امضا کرده اند.
تشویق کشورها به ارائه گزارش های تصادفات به موقع، جامع و عمومی: تجزیه و تحلیل یاتا از تحقیقات تصادفات از سال 2018 تا 2022 نشان داد که بیش از نیمی از آن ها مطابق با کنوانسیون شیکاگو بررسی و منتشر می شوند. کمبود در انطباق، مانع از دسترسی سهامداران مختلف صنعت هوانوردی به اطلاعات حیاتی می شود که می تواند ایمنی پرواز را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
افزایش ایمنی و پیشگیری از حوادث آینده ناشی از یادگیری از حوادث گذشته است. برای خطوط هوایی، این به معنای پرورش یک فرهنگ ایمنی قوی است که در آن هر کارمند نسبت به ایمنی احساس مسئولیت می کند و انگیزه دارد و انتظار می رود اطلاعات مربوط به ایمنی را گزارش کند.
برای ایالت ها، شامل ارائه گزارش های تصادفی به موقع، جامع و عمومی است. از مجموع 226 تصادف در شش سال گذشته، تنها 121 گزارش تصادف نهایی در دسترس قرار گرفته است. این کمبود نه تنها بی توجهی آشکار به کنوانسیون شیکاگو است، بلکه ایمنی مسافران و خدمه ما را نیز تضعیف می کند. دولت ها و سازمان های آنها باید تلاش های خود را افزایش دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قرعه‌کشی آسیا: ایران همگروه کویت و چین
  • تیم هندبال جوانان ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا
  • آینده‌سازان والیبال حریفان جهانی خود را شناختند
  • حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است